Zondag 25 juni: Keizer & Cuvelier op RTLZ in Doe Maar Duurzaam

Een belangrijk onderdeel tijdens het bouwproces is de keuze voor het juiste bevestigingsmateriaal. Dat weten we bij Keizer & Cuvelier maar al te goed! In het tv-programma Doe Maar Duurzaam vertellen Ron de Keizer en Hans Cuvelier over innovaties op het gebied van bevestigingsmaterialen, arbeidsvriendelijk werken, geluidsarme diamantbladen, lijmen en kitten. Kijk je zondag 25 juni om 17.00 uur mee op RTLZ naar de aflevering 'bouw & ondernemen'?

Wat is Doe Maar Duurzaam?

Doe Maar Duurzaam is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen de kans om duurzame producten of diensten op informatieve wijze te presenteren.

Aflevering gemist?

Je kunt de herhaling bekijken op:

  • Maandag 26 juni om 7.30 uur
  • Woensdag 28 juni om 10.30 uur
  • Vrijdag 30 juni om 13.05 uur
  • Zaterdag 1 juli om 16.30 uur

Over Keizer & Cuvelier

Wij zien ons werk eigenlijk niet als werk en zijn erg enthousiast over wat we dagelijks doen. Dat hopen we ook uit te stralen naar onze relaties. We vinden het daarom belangrijk om elke klant één-op-één te spreken. Wat leeft er bij hem of haar, voor welk doel worden producten gebruikt? We zijn nieuwsgierig en daardoor ontstaan langdurige partnerships. Voor een kennismaking, specifieke vraag of productadvies bereik je het verkoopteam van Keizer & Cuvelier via 0252 - 626 700.