Welkom op de nieuwe website van Keizer & Cuvelier

Met veel trots en enthousiasme presenteren we jou de nieuwe website van Keizer & Cuvelier. Met dit splinternieuwe exemplaar brengen we het uitgebreide assortiment nóg beter in beeld. 

Wat is er verbeterd?

De website is een directe afspiegeling van onze welbekende papieren productcatalogus, maar dan in een digitaal jasje. Ook sluit hij naadloos aan op wat we willen uitstralen: een bedrijf dat met veel plezier bevestigingsmaterialen levert en waar maatwerkadvies voorop staat!

Een greep uit het assortiment

De inrichting is dusdanig dat je eenvoudig door ons complete aanbod navigeert. Speciaal voor elk vakgebied is er een productselectie gemaakt zodat je in één oogopslag ziet wat je nodig hebt. Bestellen doen wij het liefste telefonisch, maar dit kan vanaf nu ook online via het bestel- en contactformulier. Uiteraard nemen we daarna nog wel even persoonlijk contact met je op zoals je dat van ons gewend bent. 

Suggesties ter verbetering

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan staan wij daar zeker voor open. Laat jouw berichtje achter via verkoop@keizercuvelier.nl en we komen er graag op terug.