Aanbiedingen

Gezocht: krachtige en flexibele medewerker magazijn op mbo-niveau

Keizer & Cuvelier in Nieuw-Vennep is al 14 jaar hét adres voor hoge kwaliteit bevestigingsmateriaal en -gereedschap voor professionals in de bouw en installatie. Van aannemersbedrijf en bouwonderneming tot individuele elektricien of loodgieter – en nog veel meer.

Lees verder

Nieuwsbrief juni

Klik hier om de nieuwsbrief te bekijken!

Lees verder

Nieuwsbrief Maart

Klik hier om de nieuwsbrief te bekijken!

Lees verder

Gezocht: Verkooptijger met 2 rechterhanden

Ruim 12 jaar geleden begonnen we vanuit een garagepand in Nieuw-Vennep Keizer & Cuvelier. Waarom? Omdat we ons brood wilden verdienen met werk waarin we plezier hebben. Zo simpel is het. Inmiddels zijn we ‘iets’ groter geworden: momenteel werken we met 13 man en hebben we het garagepand ingeruild voor een groter en representatiever exemplaar. Het gaat zo goed, dat we versterking zoeken die het werk van onze klanten en nog-niet-klanten een stuk prettiger gaat maken.

Lees verder

Tegelzetters stofbox TNO goedgekeurd

Deze tegelzetters stofbox om stofvrij te slijpen is TNO goedgekeurd. De stofbox heeft zich al meerdere jaren bewezen in de praktijk en zo zijn er vele boetes voorkomen. De box wordt geleverd inclusief slang, dusttoolkap en wartels. 

Lees verder

De beste dunwandige diamant tegelboor van Nederland

Met deze tegelboor ga je eenvoudig en met precisie door dikke en dunne tegels heen. Los leverbaar en in handige sets. Ben jij tegelzetter? Bekijk snel de specificaties en werk binnenkort met de beste tegelboor van Nederland!

Lees verder

Keizer & Cuvelier nu ook bereikbaar via WhatsApp

Bij Keizer & Cuvelier vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. Dat schept niet alleen duidelijkheid omtrent een bestelling, maar creërt ook een prettige werkrelatie. Je kunt ons verkoopteam al jaar en dag bereiken voor productadvies, bestellingen of een specifieke vraag via 0252 - 626 700 of verkoop@keizercuvelier.nl. Sinds kort zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp.

Lees verder

Extra voordelig: diamantslijpschijf

Met de diamantslijpschijven van Keizer & Cuvelier slijp je met plezier! Bestel nu extra voordelig jouw slijpschijf voor beton of universele werkzaamheden. 

Lees verder

Nieuw: SDS+ 4-SN premium hamerboor lengte 600mm

Is jouw doorvoerboor ook altijd net te kort of veel te lang? Bij Keizer & Cuvelier zijn ze precies goed! Nieuw in het assortiment 600mm SDS+ 4-SN premium hamerboor. 

Lees verder

Nieuw: de EPDM-dakdekkerskit van Keizer & Cuvelier

Nieuw bij Keizer & Cuvelier: de EPDM-dakdekkerskit. De kit is uitermate geschikt voor het watervast verlijmen van lateislabben en EPDM-folies in dak-, gevel- en vijverconstructies. Een musthave voor iedere dakdekker!

Lees verder

Onze nieuwe viersnijdige SDS-boren bewijzen zich in de praktijk

Sinds kort in het assortiment bij Keizer & Cuvelier: de SDS+ 4-SN Premium Hamerboor. Deze boor pakt gelijk bij de aanzet en gaat moeiteloos door gewapend beton. Hij zorgt voor minder trilling in de machine en is dus prettiger voor je armen. Zowel wij, als onze klanten zijn razendenthousiast.

Lees verder

Uitslag Sterkste Schakel Verkiezing regio Rijnland

Keizer & Cuvelier is eind 2017 genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2017/2018. Dé jaarlijkse verkiezing in de Rijn-, Duin-, en Bollenstreek voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Op vrijdag 16 maart was het dan zover, de winnaars van de prijzen werden bekend gemaakt tijdens de Grande Finale.

Lees verder

Keizer & Cuvelier B.V. genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing

Het afgelopen jaar stond voor Keizer & Cuvelier B.V. mede in het teken van de verkiezing 'Beste Onderneming van Noord-Holland in de categorie MKB', een onverwachte én onvergetelijke ervaring. We eindigden met veel trots in de top drie, een mooie bekroning op tien jaar hard werken door het complete team. Ook het nieuwe jaar brengt mooie kansen. Keizer & Cuvelier is namelijk genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing van de regio Rijnland. 

Lees verder

Zondag 25 juni: Keizer & Cuvelier op RTLZ in Doe Maar Duurzaam

Een belangrijk onderdeel tijdens het bouwproces is de keuze voor het juiste bevestigingsmateriaal. Dat weten we bij Keizer & Cuvelier maar al te goed! In het tv-programma Doe Maar Duurzaam vertellen Ron de Keizer en Hans Cuvelier over innovaties op het gebied van bevestigingsmaterialen, arbeidsvriendelijk werken, geluidsarme diamantbladen, lijmen en kitten. Kijk je zondag 25 juni om 17.00 uur mee op RTLZ naar de aflevering 'bouw & ondernemen'?

Lees verder

STARLOCK: de originele multitools voor de professional

Keizer & Cuvelier presenteert een nieuwe lijn met multitools van topkwaliteit voorzien van het universele STARLOCK-opnamesysteem. Dit systeem biedt vele voordelen, aangezien het past op alle gangbare oude én nieuwe multifunctionele gereedschappen. Lees meer over de mogelijkheden van deze nieuwe lijn en bekijk de productfolder.

Lees verder

Uitslag verkiezing ‘Beste onderneming van Noord-Holland 2016/2017’

Begin van dit jaar zijn wij voorgedragen voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2016-2017. De verkiezing is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in onze provincie uit te spreken. Op woensdag 17 mei 2017 was het dan zo ver, de elfde uitreiking van de titel 'Beste onderneming van Noord-Holland.'

Lees verder

Stofvrij slijpen en boren met De Tegelzetters Stofbox

Nieuw bij Keizer & Cuvelier: De Tegelzetters Stofbox. Met behulp van dit innovatieve product kun je tegels stofvrij slijpen en boren. Hierdoor blijven jouw longen én die van jouw medewerkers langer gezond! Met deze stofbox van Hitachi boor je tegels zonder daarbij het zicht op het werk te verliezen.

Lees verder

Op zoek naar de perfecte doorslijpschijf?

Ben je totaalinstallateur of werkzaam bij een constructie- en hekwerkbedrijf? Dan verkopen wij de perfecte doorslijpschijf om jouw werkgemak te vergroten. Lees meer over de doorslijpschijf premium RVS en bestel hem direct telefonisch of online.

Lees verder

Welkom op de nieuwe website van Keizer & Cuvelier

Met veel trots en enthousiasme presenteren we jou de nieuwe website van Keizer & Cuvelier. Met dit splinternieuwe exemplaar brengen we het uitgebreide assortiment nóg beter in beeld. 

Lees verder