Uitslag verkiezing ‘Beste onderneming van Noord-Holland 2016/2017’

Begin van dit jaar zijn wij voorgedragen voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2016-2017. De verkiezing is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in onze provincie uit te spreken. Op woensdag 17 mei 2017 was het dan zo ver, de elfde uitreiking van de titel 'Beste onderneming van Noord-Holland.'

Prijsuitreiking

Op woensdagavond 17 mei kwamen alle genomineerde bedrijven bijeen in De Philharmonie in Haarlem. Tijdens een avondvullend programma met zeer mooie entourage werden de winnaars van drie verschillende categorieen bekend gemaakt, te weten: Grootbedrijf, MKB Midden en MKB klein. Per categorie waren er daarnaast nog tien bedrijven in de strijd voor de publieksprijs.

Trots

Keizer & Cuvelier is geëindigd in de top drie in de categorie MKB Klein. Wij zijn enorm trots op het behaalde resultaat. Dit is voor ons een extra motivatie om onze slogan 'Keizer & Cuvelier, dan werk je met plezier!' waar te maken. Wij willen iedereen bedanken die zijn of haar stem op ons heeft uitgebracht.