Uitslag Sterkste Schakel Verkiezing regio Rijnland

Keizer & Cuvelier is eind 2017 genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2017/2018. Dé jaarlijkse verkiezing in de Rijn-, Duin-, en Bollenstreek voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Op vrijdag 16 maart was het dan zover, de winnaars van de prijzen werden bekend gemaakt tijdens de Grande Finale.

Prijsuitreiking

Na het doorlopen van een uitvoering traject, waaronder een speeddate en diverse bedrijfsbezoeken, selecteerde de jury tijdens het Grote Juryberaad de acht sectorwinnaars, de winnaar van de Sterkste Schakel Trofee en de winnaar van de Grant Thornton Aanmoedigingsprijs. Tijdens een avondvullend programma met zeer mooie entourage in Grand Hotel Huis ter Duin werden alle winnaars bekend gemaakt. Keizer & Cuvelier is deze avond geëindigd op de eerste plaats van de sector 'Groothandel'. We zijn enorm trots op het behaalde resultaat en willen jou als klant, leverancier, vriend of familielid danken voor je stem!

Juryrapport

De deskundige jury zegt over ons bedrijf onder andere het volgende: ''Keizer & Cuvelier is een organisatie die weet waar het over 5 jaar staat. Een gezond bedrijf dat met haar klantgerichtheid en belofte en passie voor hun producten de terechte sectorwinnaar is geworden.'' Bekijk hier het volledige juryrapport. Voor meer informatie over de Sterkste Schakel Verkiezing verwijzen we je graag naar www.sterkste-schakel.nl.