STARLOCK: de originele multitools voor de professional

Keizer & Cuvelier presenteert een nieuwe lijn met multitools van topkwaliteit voorzien van het universele STARLOCK-opnamesysteem. Dit systeem biedt vele voordelen, aangezien het past op alle gangbare oude én nieuwe multifunctionele gereedschappen. Lees meer over de mogelijkheden van deze nieuwe lijn en bekijk de productfolder.

Over het STARLOCK-systeem

Op vrijwel alle nieuwe machines voor professioneel gebruik passen uitsluitend de multitools met het STARLOCK-opnamesysteem. Daarnaast zijn de producten ook 100% compatibel met oudere machines, dat maakt het werken met de multitools wel zo prettig.

Vermogensklassen

Het STARLOCK-systeem is ingedeeld in drie vermogensklassen: Starlock, Starlock-Plus en Starlock-Max. De kleur van het product geeft daarnaast aan voor welke toepassing (hout, metaal of specials) deze bestemd is. Goed om te weten: de multitools die passen op de elektrische gereedschappen met het Fein Supercut-opnamesysteem blijven gewoon leverbaar.

Bekijk onze multitoolproducten

Bekijk de online folder om alles te weten te komen over de nieuwe producten, toepassingen en specificaties. Heb je vragen over een bepaalde multitool of wil je een bestelling plaatsen? Neem contact op met ons verkoopteam via verkoop@keizercuvelier.nl of 0252-626700. We staan je graag te woord!