Keizer & Cuvelier zoekt verkoper binnen & buitendienst

Je werkzaamheden bestaan uit het actief benaderen en onderhouden van een bestaand klantenbestand door middel van bellen en bezoeken. Het werven van nieuwe afnemers en aanboren van nieuwe doelgroepen is ook onderdeel van je werkzaamheden.

Wij zoeken een enthousiaste verkoper m/v binnen - buitendienst

Ons bedrijf is gespecialiseerd in productpromotie, verkoop en advies van bouw-en installatiemateriaal. Het betreft hier met name bevestigingsmateriaal en (diamant) gereedschappen. Keizer & Cuvelier B.V. is altijd op zoek naar een stuk werkgemak voor de gebruiker. Wij werken met een enthousiast team van 13 personen.

Omschrijving vacature:

Je werkzaamheden bestaan uit het actief benaderen en onderhouden van een bestaand klantenbestand door middel van bellen en bezoeken. Het werven van nieuwe afnemers en aanboren van nieuwe doelgroepen is ook onderdeel van je werkzaamheden. Arbeidsvoorwaarden: Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Beloning naar inzet en prestatie door middel van bonus- en provisieregeling. Wij bieden een fulltime functie met goede toekomstmogelijkheden binnen onze groeiende onderneming.

Functie eisen:

Middelbaar opleidingsniveau, goede communicatieve vaardigheden.

Sollicitatieprocedure:

Afhankelijk van geschiktheid nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Je komt te werken in een gezellig en gedreven verkoopteam dat werkplezier hoog in het vaandel heeft staan. Wil je meehelpen met het verder uitbouwen van dit jong en dynamisch bedrijf, stuur dan je cv met motivatie onder vermelding van: “boor” naar: peter@keizercuvelier.nl.

Download hier de vacature als PDF.

Geëindigd in de top 3 bij verkiezing “Beste Onderneming van Noord-Holland 2017 MKB! Genomineerd voor “Sterkste Schakel Regio Rijnland “2018.