Keizer & Cuvelier zoekt junior verkoper

Ter versterking van ons team zoeken wij per direct een junior verkoper (m/v) voor de binnen- en buitendienst. Is het onderhouden van contacten en werven van nieuwe afnemers je op het lijf geschreven en wil je werken in een gezellig en gedreven verkoopteam? Dan is deze vacature zeker iets voor jou.

Over Keizer & Cuvelier

Ons bedrijf is gespecialiseerd in productpromotie, verkoop en advies van bouw-en installatiemateriaal. Het betreft hier met name bevestigingsmateriaal en (diamant) gereedschappen. Keizer & Cuvelier B.V. is altijd op zoek naar een stuk werkgemak voor de gebruiker. Wij werken met een enthousiast team van dertien personen.

Omschrijving vacature

Je werkzaamheden bestaan uit het actief benaderen en onderhouden van een bestaand klantenbestand door middel van bellen en bezoeken. Het werven van nieuwe afnemers en aanboren van nieuwe doelgroepen is ook onderdeel van jouw werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Beloning naar inzet en prestatie door middel van bonus- en provisieregeling. Wij bieden een fulltime functie met goede toekomstmogelijkheden binnen onze groeiende onderneming.

Functie-eisen

Middelbaar opleidingsniveau en goede communicatieve vaardigheden.

Sollicitatieprocedure

Afhankelijk van geschiktheid nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Je komt te werken in een gezellig en gedreven verkoopteam dat werkplezier hoog in het vaandel heeft staan. Wil je meehelpen met het verder uitbouwen van dit jonge en dynamische bedrijf, stuur dan je cv met motivatie onder vermelding van: “boor” naar: peter@keizercuvelier.nl.