Keizer & Cuvelier B.V. genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing

Het afgelopen jaar stond voor Keizer & Cuvelier B.V. mede in het teken van de verkiezing 'Beste Onderneming van Noord-Holland in de categorie MKB', een onverwachte én onvergetelijke ervaring. We eindigden met veel trots in de top drie, een mooie bekroning op tien jaar hard werken door het complete team. Ook het nieuwe jaar brengt mooie kansen. Keizer & Cuvelier is namelijk genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing van de regio Rijnland. 

Vol motivatie en vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet

Beide nominaties zijn een extra stimulans om er de komende tien jaar vol motivatie voor te gaan. We gaan 2018 dan ook met veel vertrouwen tegemoet! Keizer & Cuvelier werkt aan uitbreiding en verjonging van het team en effectievere workflows, waardoor we ons kunnen richten op de activiteiten die bij ons passen en waar we enthousiast van worden. Onze trouwe klanten, meedenkende leveranciers en het team van Keizer & Cuvelier bepalen de toekomst van ons bedrijf. Zij verdienen de volle aandacht, daarom zal het nog beter leren kennen van de wensen en behoeften van onze markt altijd met stip op één staan. 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze nominatie of heb je een specifieke vraag over een product? Het verkoopteam van Keizer & Cuvelier staat je graag te woord via 0252 - 626 700.