Gezocht: Verkooptijger met 2 rechterhanden

Ruim 12 jaar geleden begonnen we vanuit een garagepand in Nieuw-Vennep Keizer & Cuvelier. Waarom? Omdat we ons brood wilden verdienen met werk waarin we plezier hebben. Zo simpel is het. Inmiddels zijn we ‘iets’ groter geworden: momenteel werken we met 13 man en hebben we het garagepand ingeruild voor een groter en representatiever exemplaar. Het gaat zo goed, dat we versterking zoeken die het werk van onze klanten en nog-niet-klanten een stuk prettiger gaat maken.

Bouw- en aannemersbedrijven, stratenmakers, sloopbedrijven, hoveniers, dakdekkers… het hele spectrum binnen de bouw- en installatiebranche bedienen wij. Waarmee? Met kneitergoed bevestigingsmateriaal. 
 
Nu zoeken we verkooptijgers met twee rechterhanden die het werkgemak van bestaande klanten verhoogt; die met hen meedenkt en die kan inhaken op vakvrouw/-man gerelateerde behoeften. Iemand die techniek snapt en die zicht thuis voelt in de bouw- en installatiewereld. Iemand die kan lullen en poetsen tegelijkertijd, om het maar even plat te zeggen. We zoeken mensen die potentiële klanten positief verrassen met de producten die we bieden. Die hen in hun kracht zet door hen dankzij goed materiaal te kunnen laten doen waarin ze goed zijn. Iemand die dus goed kan luisteren; die tussen de woorden door kan horen en daarop handig inhaakt. 
 
Lang verhaal kort, ben jij: 

-        Een goede luisteraar met commerciële slagkracht 

-        Technisch aangelegd 

-        In je element in de bouw- en installatiebranche 

-        Geen muurbloempje aan de telefoon 

-        Proactief en enthousiast 

-        Betrouwbaar, persoonlijk en attent 

-        MBO geschoold 

Dan vinden we het leuk als je contact met ons opneemt. 
 
Weet in ieder geval dat we je dit sowieso bieden: 

-        Met stip op één staat werkplezier 

-        Een werkweek van 40 uur met vaste uren 

-        25 vakantiedagen 

-        Tussen Kerst en Oud & Nieuw ben je vrij, deze dagen vallen buiten de vakantiedagen 

-        Salaris conform CAO, boven gemiddeld 

Heb je vragen over deze vacature, wil je meer weten of wil je een afspraak maken om de sfeer te proeven, neem dan contact op met ron@keizercuvelier.nl.  
We hopen spoedig kennis met je te maken! 

Wij wensen geen acquisitie van werving- en/of selectiebureaus.